Showbiz

#pasiune #brad pitt #javier bardem

Javier Bardem: "M-as putea indragosti de Brad Pitt"

Cine ar fi crezut ca Javier Bardem are o pasiune ascunsa pentru Brad Pitt? Actorul spaniol, recent casatorit cu Penelope Cruz , spune ca s-ar putea indragosti de Pitt precum o adolescenta .

Bardem, pe care il veti putea vedea in curand in Eat, Pray, Love, a afirmat ca s-a simtit ca o adolescenta cand l-a intalnit pe Brad Pitt, pentru ca nu putea crede ca este atat de frumos.

“Am avut sansa sa-l intalnesc pe Brad Pitt de vreo doua ori. Ce frumusete ! E frumos si aspectul lui fizic e uimitor”, a spus Bardem, recent insurat cu frumoasa Penelope Cruz, intr-un interviu pentru revista Elle.

“Dar adevarata frumusete vine din felul lui de a vorbi si din modul in care se arata interesat de ceea ce spui. Si are un corp – wow! E uimitor, nu-i asa? M-a facut sa ma simt foarte… nu stiu… ca si cum m-as putea indragosti de el!”, a mai spus actorul spaniol despre Pitt.

“M-am simtit ca o adolescenta care o ia razna si tipa cand isi vede idolul. L-am intalnit doar de doua ori, dar a fost atat de amabil, de generos si increzator in propria persoana. Nu-l cunosc prea bine, dar as spune ca este un om bun. Si din asta vine frumusetea. Si daca mai ai si un corp ca al lui pe langa asta, atunci la naiba…”, a mai explicat Javier Bardem pasiunea sa pentru partnerul Angelinei Jolie.

Brad Pitt a fost unul dintre producatorii filmului Eat, Pray, Love in care joaca Javier Bardem. Vezi un trailer al acestui film aici:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea