Showbiz

#pop #janet jackson #autobiografie #adevar #viata #famile #jackson #michael jackson

Janet Jackson spune adevarul despre familia Jackson

Janet Jackson planuieste sa scrie o carte in care va povesti cu lux de amanunte viata sa alaturi de restul familiei Jackson, informeaza In Touch Weekly .

De asemenea, cantareata va aduce in discutie si mediatizata moarte a fratelui sau, Michael Jackson. “Va vorbi despre moartea lui Michael si cum i-a afectat pe ea, copiii sai si restul familiei”, a declarat o sursa pentru In Touch Weekly.

Aceesi sursa povesteste ca autobiografia lui Janet se va concentra pe lupta cu respectul fata de sine precum si cu kilogramele. “Cartea va vorbi despre cum a facut fata situatiei si despre relatiile cu familia sa”, a mai adaugat sursa.

De la moartea lui Michael Jackson (25 iunie), Janet Jackson a aparut de putine ori in public. Artista se pregateste sa apara intr-un film intitulat Why Did I Get Married Too ? Pelicula, a carei regie va fi semnata de Tyler Perry, va rula pe marile ecrane din Statele Unite incepand cu 2 aprilie 2010.
 
Urmareste videoclipul piesei " Feedback ", primul extras pe single de pe cel mai nou disc Janet Jackson:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea