Showbiz

#premii #mtv #janet jackson #michael jackson #concert #tribut

Janet Jackson canta in onoarea lui Michael Jackson la premiile MTV

Pe 13 septembrie, in cadrul Premiilor MTV Video Music Awards , Janet Jackson ii va aduce un omagiu fratelui sau, regretatul Michael Jackson, informeaza aceshowbiz.com.

Janet Jackson a confirmat ca va avea o aparitie live in cadrul premiilor MTV de pe 13 septembrie. Cantareata va deschide show-ul si va aduce in acelasi timp si un omagiu fratelui sau, Michael Jackson.

Si postul de televiziune MTV a confirmat aceasta aparitie. Cei de la MTV au mai spus ca intregul show va fi coregrafiat de Frank Gaston.

In timpul microrecitalului, Janet Jackson va fi insotita de 20 de dansatori. Unul dintre dansatorii vedetei a declarat ca s-au pregatit intens pentru acest eveniment, uneori repetitiile tinand chiar si 15 ore pe zi.

Premiile MTV Video Music se afla la cea de 26-a editie si vor avea loc pe 13 septembrie in New York la Radio City Music Hall . Gazda show-ului va fi actorul de comedie Russell Brand. Printre vedetele care au confirmat prezenta la acest eveniment se numara Beyonce Knowles, Taylor Swift , Muse, Green Day, Pink si Lady GaGa.

La aceste premii vor participa si actorii din filmul New Moon, Robert Pattinson, Taylor Lautner si Kristen Stewart, care vor lansa trailerul oficial al filmului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea