Showbiz

#plantatie #droguri #cannabis #canabis #vincent crabbe #jamie waylett #printul semipur #half-blood prince #harry potter

Jamie Waylett, din Harry Potter, arestat pentru posesie de droguri

Tanarul actor din seria Harry Potter - Jamie Waylett – care interpreteaza rolul lui Vincent Crabbe , a fost arestat dupa ce politia a descoperit la el acasa o plantatie de canabis in valoare de 2.000 de lire sterline, scrie telegraph.co.uk.
 
Jamie Waylett se afla in Westminster, centrul capitalei britanice, cand a fost oprit de politie pe motiv ca se comporta ciudat. Politia a descoperit opt pungi de canabis in masina lui si actorul impreuna cu un barbat necunoscut, care se afla in masina, au fost arestati pentru posesie de droguri .
 
In gradina casei lui Jamie Waylett, unde locuieste alaturi de mama sa – Theresa, doi frati si o sora, politia a pornit o investigatie si a descoperit o plantatie de canabis, estimata la 2.000 de lire sterline.
 
Plantele vor fi testate pentru a determina gradul de substanta ilicita si, in functie de aceasta, se va stabili si pedeapsa actorului in varsta de 19 ani.
 
Un purtator de cuvant al politie metropolitane a declarat ca masina actorului a fost proita in jurul orei 19:00, marti 2 aprilie, iar locuinta sa a fost perchezitionata trei ore mai tarziu.
 
Deocamdata, Waylett a fost eliberat pe cautiune pana in luna iulie si risca o pedeapsa de pana la 14 ani de inchisoare.


Urmareste trailerul filmului Harry Potter and the Half-Blood Prince

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea