Showbiz

Jamie King, intr-un remake horror de Valentine's Day

Actrita Jaime King va juca rolul principal in filmul horror my bloody valentine 3-D, a carui regie este semnata de Patrick Lussier.

Filmul in care King detine rolul titular este un remake al unui horror din 1981, care spune povestea unui ucigas ce ii omoara pe cei care sarbatoresc Ziua Sf. Valentin. Jamie King o va interpreta pe Sarah Palmer, o femeie casatorita cu dusmanul iubitului ei din adolescenta. Cand isi intalneste din nou prima iubire, pentru Sarah devine clar ca dragostea pentru fostul iubit nu s-a stins.

Filmarile sunt programate sa inceapa pe 12 mai, iar lansarea productiei este planificata pentru ianuarie 2009. Pe Jamie King ati vazut-o in Sin City, iar de curand a incheiat filmarile la The Spirit, film regizat de Frank Miller, si Fanboys. Actrita va aparea, de asemenea, si in Sin City 2, Film... poarta semnatura regizorala a aceluiasi Robert Rodriguez.

Trailer Sin City 2


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea