Showbiz

#the soloist #schizofrenic #rol #jamie_foxx

Jamie Foxx se teme sa n-o ia razna

Actorul Jamie Foxx s-a temut ca va innebuni in timpul filmarilor la cel mai recent film al sau, , scrie FemaleFirst. Foxx, castigator al unui premiu Oscar pentru rolul sau din Ray, interpreteaza in " The Soloist " un muzician genial care sufera de schizofrenie .

Jamie a dezvaluit ca s-a temut de acest rol deoarece i-a amintit de cea mai mare frica a sa: ca va innebuni. “Cand eram mic ma temeam sa nu-mi pierd mintile. Asa ca acum am avut o oarecare retinere cand a am auzit ca voi juca un . Ca artisti ne raportam toti la diverse amintiri sau experiente personale si stiu cum e. Initial m-am temut de acest proiect pentru ca trebuia sa ma simt ca personajul pe care il joc. Trebuia sa simt ca innebunesc”, a declarat Jamie Foxx intr-un interviu acordat publicatiei Chicago Sun Times.

Foxx a muncit mult la dezvoltarea personajului principal din The Soloist, Nathaniel Ayers, astfel ca a ajuns chiar sa creada ca este Nathaniel. A mers pana la a-i cere ajutor managerului sau, temandu-se ca a luat-o razna. “Chiar am crezut, la un moment dat, ca sunt Nathaniel si mi-am sunat managerul in mijlocul noptii ca sa-i explic de ce personajul meu face ceea ce face”, a mai adaugat actorul american.

Nu numai personajul i-a pus probleme lui Jamie Foxx, ci si faptul ca a trebuit sa invete sa cante la alte instrumente decat stia deja. Actorul a mai spus ca rolul din The Soloist a fost de departe cel mai solicitant proiect din cariera sa de pana acum.

Mi-a fost greu si in acelasi timp usor sa invat sa cant la vioara si violoncel . Ador muzica si mi s-a parut fascinant sa invat sa cant la instrumente noi. Cel mai greu a fost sa ma prefac ca si cum as fi cu adevarat profesionist”, a afirmat Foxx.

The Soloist il mai are in distributie pe Robert Downey Jr. si va fi lansat in Romania de abia in toamna.

Urmareste trailerul filmului The Soloist in regia lui Joe Wright.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea