Showbiz

#jamie bell #tintin #daniel craig #steven spielberg

Jamie Bell este Tintin si se lupta cu James Bond

Actorul britanic va fi protagonistul filmului lui Steven Spielberg, Aventurile lui . Filmul este ecranizarea benzililor desenate omonime despre un adolescent erou, informeaza Variety.

Bell va juca in film alaturi de starul seriei James Bond, Daniel Craig, care va intra in pielea personajului negative Red Rackham. Din distributia peliculei The Adventures of Tintin : Secret of the Unicorn mai fac parte Toby Jones, Mackenzie Crook, Simon Pegg si Nick Frost. Numele actorilor au fost dezvaluite luni, 26 ianuarie, odata cu inceperea filmarilor.

Filmul va fi primul dintr-o serie de productii dedicate personajului Tintin si va fi lansat pe ecrane in 2011. Povestea se bazeaza pe benzile desenate realizate de belgianul Georges Remi si publicate pentru prima data in 1929, care il au ca protagonist pe un tanar reporter foarte indraznet.

Jamie Bell a devenit cunoscut cu filmul Billy Elliot, jucand apoi in filme precum King Kong, Flags of Our Fathers sau Jumper. Cea mai recenta productie in care apare Bell este drama de razboi Defiance unde imparte ecranul cu Daniel Craig si Liev Schreiber.

Urmareste trailerul filmului Defiance.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea