Showbiz

#muzica #you make it real #2008 #james morrison #nou single #revenire #pop

James Morrison revine cu un nou single

 
Pe langa albumul de debut din 2006 care s-a bucurat de un success pe masura, James Morrison a fost si cel mai de succes artist solo britanic al anului. Acum, dupa doi ani, se reintoarce cu noul single " You Make It Real ", ce va fi inclus pe urmatorul album, "Songs For You, Thruths For Me", ce urmeaza a fi lansat la sfarsitul lunii septembrie de Polydor Records.

Piesa "You Make It Real" evidentiaza vocea incredibila si unica a artistului. Este un cantec ce vorbeste despre persoana iubita , cea care reuseste sa te mentina pe linia de plutire, atunci cand totul se naruie in jurul tau. A fost scris de James impreuna cu Paul Barry si produs de Mark Taylor, castigator al unui pemiu Grammy.

Vanzari de 2 milioane de discuri

Albumul de debut " Undiscovered " a intrat direct pe locul 1 in topul albumelor din Marea Britanie in 2006 si a vandut pana la urma doua milioane de discuri. A fost un debut senzational pentru tanarul de doar 21 de ani din Derby.

De atunci, au urmat turnee cu Corinne Bailey-Rae si John Mayer, a urcat pe scena alaturi de Cat Stevens si a participat la concertul in memoria Printesei Diana, albumul sau a intrat in Top 30 in Statele Unite si a castigat un Brit Award pentru Best Male in 2007 si a mai primit inca trei alte nominalizari.

Noul album semnat James Morrison, "Songs For You, Truths For Me " va fi lansat la sfarsitul lunii septembrie.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea