Showbiz

James McAvoy ar putea fi "The Hobbit"

Actorul britanic James ar putea juca rolul lui Bilbo Baggins in pelicula The Hobbit , ecranizarea cartii cu acelasi nume a lui .

Printre cei care ar mai putea obtine acest rol se numara , actorul interpretand in 2005 rolul Faunului in rolul Bilbo Baggins se afla in acest moment doar cateva nume, iar McAvoy pare a fi preferat.

Guillermo del Toro va fi regizorul celor doua superproductii care au la baza romanul The Hobbit al lui J.R.R. Tolkien , dupa cum au anuntat studiourile New Line si MGM. Primul film va fi o ecranizare a celebrului roman scris in 1937,iar cel de-al doilea ar fi o adaptare a unor diverse lucrari si note ale lui Tolkien. Cele doua productii vor face legatura dintre povestea hobbit-ului Bilbo si Trilogia Lord of the Rings si vor fi filmate simultan, insa vor fi lansate separat.

Filmarile sunt programate sa inceapa in 2009, primul film va ajunge in cinematografe in 2010, iar cel de-al doilea in 2011.

Trailer The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch And The Wardrobe


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea