Showbiz

#james franco #alpinist #danny boyle #127 hours

James Franco - de la Spider-Man la alpinist sub comanda lui Danny Boyle

Actorul James Franco va colabora cu regizorul pentru a aduce pe marile ecrane o poveste de viata inspirata de cazul alpinistului Aron Ralston, care in 2003 si-a pierdut un brat in timpul unei sesiuni de , scrie Variety.

Pelicula se numeste si va intra in productie in martie in statul american Utah . Danny Boyle, castigator al premiului Oscar pentru Slumdog Millionaire, lucreaza la scenariu impreuna cu Simon Beaufoy.

In 2003, Ralston escalada un canion din Utah, cand un bolovan s-a desprins si i-a prins bratul, barbatului fiindu-i imposibil sa-si extraga mana stravita din cauza greutatii bolovanului. A ramas tintuit in acel loc timp de 127 de ore pana cand s-a decis sa-si taie bratul cu un cutit pe care il avea la el. Apoi a coborat un perete abrupt de peste 20 de metri pentru a se putea adaposti de soarele arzator.

Povestea lui Ralston este suficienta pentru ca Danny Boyle sa realizeze un film bun, iar lui James Franco ii da sansa sa faca rolul vietii sale, rol ce i-ar putea aduce chiar un Oscar anul viitor.

Urmareste trailerul filmului Milk in care James Franco are un rol secundar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea