Showbiz

#avatar #james cameron #august #premiera

James Cameron arunca in cinema 15 minute din "Avatar"

Regizorul James Cameron a anuntat ieri in cadrul Comic -Con ca va proiecta in cinematografele din intreaga lume un material de 15 minute din cel mai nou si mai asteptat film al sau, Avatar , relateaza The Hollywood Reporter.

Vrem ca si cei care nu au putut veni la Comic-Con anul acesta sa poata vedea ceea ce a vizionat publicul prezent aici. Asa ca vom proiecta 15 minute din filme in cat mai multe cinematografe si 3D din lume pe data de 21 august”, a spus Cameron. “Publicul va avea acces gratuit la aceste mini-vizionari”, a adaugat regizorul american.

Avatar se anunta a fi o mega-productie care va revolutiona industria cinematografica si modul in care sunt vizionate filmele. Pelicula, cu paralizat, care se poate deplasa doar cu ajutorul unui asa-zis avatar. Sub aceasta forma ajunge pe planeta Pandora unde se indragosteste de Neytiri, o extraterestra cu pielea albastra si inalta de trei metri.

Avatar va avea premiera mondiala in cinematografele 3D IMAX din intreaga lume pe 18 decembrie.

Urmareste trailerul filmului Titanic, ultimul film regizat de James Cameron:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea