Showbiz

#pop #rock #james blunt #concert #bucuresti #muzica #romania #21 februarie 2009 #1973

James Blunt isi serbeaza ziua in concert la Bucuresti


James Blunt vine in Romania. Indragitul cantaret va sustine un concert la Bucuresti, pe 21 februarie 2009 . Evenimentul va avea loc la Romaero si se anunta a fi cel mai important concert pop al anului 2009.

Seara dedicata lui James Blunt va fi una speciala si plina de surprize. Artistul va implini 35 ani chiar pe scena de la Bucuresti, in timpul concertului. Pentru a-l celebra cum se cuvine, un grup de fani devotati ai lui Blunt, din Germania, si-au anuntat deja prezenta la noi in tara. Acestia se vor alatura romanilor pentru a crea un moment-surpriza pentru James, vor fi primii care-i vor canta „La Multi Ani”, in direct, la Romaero.

Biletele pentru acest concert s-au pus in vanzare in magazinele Flanco Orhideea, Flanco Dorobanti, Flanco Feeria, Muzica, Sala Palatului, Cora Voiaj Pantelimon, Flamingo Unirii si Sala Palatului. Acestea pot fi comandate si online de pe site-ul www.bilet.ro.

In functie de pozitia fata de scena, sunt disponibile 5 categorii de bilete: 100 ron, 150 ron, 220 ron, 350 ron si 500 ron.

James Blunt a debutat pe piata muzicala in 2005 odata cu lansarea albumului „ Back to Bedlam ”. Single-ul extras de pe acest LP, „You`re Beautiful” l-a adus pe culmile succesului. Stilul muzical al interpretului britanic este un mix al genurilor pop, folk si rock.

James Blunt a castigat pana acum 2 premii BRIT si 2 Ivor Novello. De asemenea, artistul a fost nominalizat la 6 premii Grammy in 2006. Al 2-lea album, „All The Lost Souls ”, lansat in 2007, a primit Discul de Aur la doar o saptamana de cand a iesit pe piata. Primul single extras de pe acest material discografic, „1973”, a fost primul „Global Number 1”, surclasandu-l pe „You`re Beautiful” care a iesit pe locul 2 in „United World Chart”.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea