Showbiz

#back to bedlam #britanic #vandut #cantaret #james blunt

James Blunt - cel mai bine vandut cantaret britanic din ultimii 10 ani

Cantaretul britanic James Blunt are toate motivele sa sarbatoreasca mai mult ca altii de Anul Nou pentru ca albumul sau, Back to Bedlam , a fost declarat oficial drept “cel mai bine vandut material discografic din Marea Britanie in ultimii 10 ani”, scrie Female First.

Albumul de debut al artistului a avut o concurenta serioasa in persoana lui Dido, ale carei albume No Angel si Life For Rent s-au clasat in top 10, potrivit unui clasament realizat de Official Charts Company.

Pe locul al treilea in Top 10 s-a clasat albumul Back to Black al lui Amy Winehouse, in timp ce castigatoarea concursului de talente X Factor, Leona Lewis, a ocupat pozitia a patra a clasamentului cu Spirit.

In topul intocmit de Official Charts Company se mai regasesc David Gray cu al sau White Ladder, dar si compilatia Beatles 1, care a fost cel mai bine vandut album in SUA in ultimii zece ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea