Showbiz

#printul persiei #aventura #cinema #film

Jake Gyllenhaal - salvatorul de nisip

Pelicula " Prince of Persia : The Sands of Time" este aproape de finalizare, anunta presa americana.

Printul Persiei va fi un film de aventuri in care Jake Gyllenhaal face echipa cu Gemma Arterton in incercarea de a salva lumea de o furtuna de nisip.

Cei doi interpreteaza rolurile printului persan Dastan, respectiv printesei Tamina care, chiar daca sunt rivali, trebuie sa isi uneasca fortele pentru a-l invinge pe maleficul vizir Nizam (Ben Kingsley).

In Prince of Persia: The Sands of Time au fost folosite numeroase efecte speciale care sugereaza un spatiu din Persia Medievala in care printii isi fac de cap si, mai ales, isi permit sa comita erori fatale.

Astfel, Dastan a gresit intr-un moment de slabiciune si a eliberat Nisipurile Timpului care ii vor transforma pe toti supusii sai in monstri insetati de sange. Printul este nevoit sa reintoarca maleficele nisipuri in clepsidra lor si va fi ajutat in aceasta aventura de frumoasa si curajoasa printesa Tamina, precum si de arma sa secreta, Pumnalul Timpului, cu ajutorul careia poate sa controleze curgerea timpului.

Pelicula se va lansa in Romania anul viitor pe 28 mai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea