Showbiz

#cercetare #inchisoare #jake gyllenhaal

Jake Gyllenhaal merge la inchisoare

Jake Gyllenhaal a petrecut recent ceva timp la... inchisoare. Nu va speriati, actorul nu a incalcat nicio lege, ci a ales sa stea o perioada in spatele gratiilor in scop de cercetare.

Actorul din pentru adolescenti ”, a spus educational foarte interesant pentru adolescentii cu varste de 14-18 ani din centrele de reeducare . Acestia invata sa-si puna toate problemele in scris si sa creeze astfel povesti de viata. Mi-am schimbat parerea pe care o aveam despre sistemul de detentie si despre cei care il aplica”, a declarat actorul in varsta de 29 de ani.

“Am revenit de cateva ori intr-un astfel de centru pentru adolescenti pentru a urmari munca de reeducare pe care o fac acesti pusti. Mi s-a parut extraordinar si mi-a schimbat multe prejudecati ”, a mai spus Jake Gyllenhaal.

In drama de razboi Brothers, Jake joace alaturi de Natalie Portman si Tobey Maguire, care a si primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul sau.

Urmareste trailerul filmului Brothers:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea