Showbiz

#relansare #remake #horror #elm street #freddy krueger #watchmen #jackie earle haley

Jackie Earle Haley va fi noul Freddy Krueger

Actorul jackie earle haley se muta pe strada Elm Street ! Acesta a remnat recent cu New Line Cinema si Platinum Dunes pentru interpretarea rolului fiorosului Freddy Krueger in relansarea seriei A Nightmare on Elm Street, scrie variety.com.

Michael Bay, Brad Fuller si Andrew Form, de la Platinum Dunes, se vor ocupa de productie alaturi de John Ricard. Samuel Bayer va regiza filmul dupa un scenariu de Wesley Strick.

Studiourile New Line au decis anul trecut sa relanseze celebra serie horror cu ucigasul Freddy Krueger care bantuie somnul adolescentilor. In filmele din anii '80, personajul principal a fost interpretat de actorul Robert Englund.

Relansarea vine imediat dupa ce New Line si Platinum au renascut o alta franciza – la fel de cunoscuta ca si aceasta - Friday the 13th – care a incasat aproape 89 de milioane de dolari in lumea intreaga.

Jackie Earle Haley a jucat in Watchmen rolul Rorschach si va putea fi vazut in curand, alaturi de Leonardo DiCaprio, in  Shutter Island, regizat de Martin Scorsese.

Urmareste trailerul filmului Watchmen, cu Jackie Earle Haley

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea