Showbiz

Jackie Chan si Chris Tucker lucreaza la un nou film

Indragitul duo de actori hoolywoodieni , Jackie Chan si Chris Tucker sunt gata sa revina pe marile ecrane cu un nou film.

Urmatorul lor proiect cinematografic va face parte probabil din acelasi gen care i-a consacrat deja pe cei doi: o comedie cu multe scene spectaculoase de actiune. Jackie Chan a afirmat insa, ca nu va fi o continuare la celebra serie Rush Hour: “Ne-am intalnit si am decis ca vrem sa facem un alt film. Nu Rush Hour , ceva nou. Acum cautam un scenarist”.

Se pare ca cel care a initiat proiectul a fost comicul Chris Tucker, care l-a sunat pe Chan si i-a propus o noua colaborare. Cei doi au aparut pana acum impreuna in trei filme din seria Rush Hour, in rolurile a doi detectiv absolut nepotriviti, James Carter si Inspector Lee, care nu fac decat sa distruga tot ce le sta in cale. Daca in prima parte a seriei, aproape ca au distrus Los Angeles-ul, in cea de-a doua, traverseaza oceanul si ajung in China, hotarati s-o ingenuncheze.

Rush Hour 3 a fost lansat anul trecut si a devenit repede un nou succes de box-office. In ultima parte a seriei, Lee si Carter se indreapta catre Paris sa protejeze o frantuzoiaca care cunoaste secretele liderilor unei periculoase triade din Hong Kong.

TrailerRush Hour 3


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea