Showbiz

#jackie chan jaden smith #karate kid #remake miyagi #actor #negocieri

Jackie Chan ar putea juca in noul "Karate Kid"

Actorul poarta ultimele negocieri cu studiourile Columbia Pictures pentru a se alatura distributiei remake-ului The Karate Kid , informeaza variety.com.

Daca Larusso, interpretat in anii ’80 de actorul Ralph Macchio, va fi jucat de , fiul cuplului Will Smith - Jada Pinkett Smith.

Ca si filmul original, remake-ul va examina relatia dintre un expert in artele martiale (Jackie Chan) si un tanar ( Jaden Smith ) care este agresat de un grup de batausi.

Will Smith, James Lassiter si Overbrook Entertainment vor produce aceasta pelicula alaturi de Jerry Weintraub, producatorul filmului original din 1984.

Jackie Chan s-a folosti de talentul si umorul sau in filme ca The Forbidden Kingdom, The Tuxedo sau celebra franciza Rush Hour , care a incasat peste 750 de milioane de dolari in intreaga lume.

Urmareste trailerul filmului The Forbidden Kingdom, cu Jackie Chan si Jet Li

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea