Showbiz

#jack black #school of rock #kung fu panda #comedie

Jack Black se intoarce la "School of Rock"

Studiourile de la Hollywood vor realiza o continuare a comediei , iar actorul va interpreta din nou rolul profesorului cu veleitati de , Finn.

. In primul film, Jack Black joaca rolul unui profesor de gimnaziu care transforma niste pusti de clasa a-5-a in rockeri adevarati.

In School of Rock 2: America Rocks, profu' Finn (Jack Black) invata un grup de elevi aflati in tabara, istoria rock 'n' roll-ului, explorand radacinile mai multor genuri muzicale . Filmul original a avut un succes imens, incasand in total peste 130 de milioande de dolari, desi a avut un buget de doar 30 de milioane.

Jack Black, va lovi din nou vara aceasta cu pelicula Tropic Thunder, o comedie in regia lui Ben Stiller, dupa ce ne-a incantat in filmul de animatie Kung Fu Panda, unde isi imprumuta vocea simpaticului ursulet dornic sa devina maestru in arte martiale .

Trailer School of Rock



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea