Showbiz

#jack black #spion #kung fu panda #universal

Jack Black in rol de spion

Jack Black face din nou echipa cu cei doi scenaristi ai comediei animate Kung Fu Panda , Jonathan Aibel si Glenn Berger, pentru a aduce pe ecrane o comedie de actiune, informeaza hollywoodreporter.com. Compania Universal va produce filmul.

Filmul va fi, se pare, un The Bourne Identity in varianta comica, iar Jack Black va juca rolul unui american care ajunge pe tarmul Cubei nestiind cine este sau cum a ajuns acolo. Astfel ajunge la concluzia ca este un super spion, desi realitatea este cu totul alta.

Aibel si Berger au lucrat cu Jack Black la filmul de animetie Kung Fu Panda care s-a dovedit unul dintre cele mai de succes filme din 2008, cu incasari de peste 600 de milioane de dolari la nivel mondial.

"Stiam ca urmatorul nostru proiect va fi un film de actiune si vroiam neaparat sa lucram cu un panda sau cu Jack . Din fericire ne-am trezit cu Jack. Si ne-am gandit ca daca putem scrie un scenariu pentru Jack in chip de panda, sigur vom reusi sa scriem ceva si pentru Jack in chip de om”, a glumit unul dintre scenaristi, facand aluzie la colaborarea anterioara cu Black.

Urmatorul film in care joaca Jack Black este Year One , in regia lui Harold Ramis.

Vizioneaza trailerul filmului de animatie Kung Fu Panda.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea