Showbiz

#remake #horror #jj abrams #monstruos #cloverfield

J.J. Abrams se pregateste de un nou dezastru

J.J. Abrams , producatorul filmului Cloverfield , va produce un nou film care va aduce in atentia publicului un dezastru. Abrams a ales de aceasta data ca actiunea filmului sa se petreaca in timpul unui cutremur.

Universal Pictures nu a dezvaluit mai multe detalii legate productie, dar au confirmat ca se va pune accent pe relatiile dintr personaje. Studiourile au dezmintit zvonurile conform carora productia va fi un remake al succesului din 1974 - Earthquake.

Cel mai recent film al lui J.J. Abrams, Cloverfield, care a fost lansat la inceputul acestui an, s-a dovedit a fi de un real succes, publicul fiind foarte entuziasmat de acest film. Si in cazul acestei pelicule misterul a fost total dupa ce toate detaliile legate de intriga filmului au fost pastrate secrete pana in ultimul moment.

Cloverfield – Monstruos

Cinci tineri new york-ezi sunt cuprinsi de panica atunci cand un monstru de dimensiunile unui zgarie-nor isi face aparitia in orasul lor. Cu ajutorul camerei video de care dispun, ei reusesc sa filmeze fuga lor din calea monstrului si locurile in care reusesc sa se ascunda.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste trailer-ul filmului Cloverfield, remake al filmului The Beast from 20.000 Fathoms din 1953.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea