Showbiz

#madonna #jesus luz #guy ritchie #relatie #casatorie #divort

Iubitul Madonnei - gelos pe Guy Ritchie

Dupa divort, Madonna a ramas prietena cu fostul sot, apropiatii fiind de parere ca cei doi se iubesc mai mult ca niciodata. Acest lucru nu este insa pe placul tanarului Jesus Luz , actualul iubit al Madonnei, careĀ  este afectat de apropierea dintre cei doi, informeaza showbizspy.com.

Modelul brazilian, in varsta de 22 de ani, uraste faptul ca Madonna si Guy, care au divortat la inceputul anului dupa opt ani de casatorie, isi petrec atat de mult timp impreuna.

" Jesus este foarte suparat ca Madonna petrece foarte mult timp cu fostul sot. El intelege ca trebuie sa pastreze o relatie amicala de dragul familiei, insa cei doi petrec prea mult timp impreuna. Jesus i-a reprosat acest lucru Madonnei care nu a vazut cu ochi buni iesirea tanarului. S-au certat groaznic", a declarat o sursa din anturajul Madonnei.

Se pare, insa, ca atat Madonna, cat si Guy Ritchie regreta ca au divortat.

"Adevarul este ca Madonna si Guy sunt din ce in ce mai apropiati si, intr-un fel, regreta ca s-au despartit. Ei fac parte din acele cupluri care se inteleg mai bine dupa ce casnicia a luat sfarsit. Amandoi se poarta foarte frumos cu copiii si se simt foarte bine impreuna. Se pare ca acum si-au dat seama ca intre ei exista o legatura puternica in ciuda despartirii", a mai declarat sursa.

Madonna - Celebration:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea