Showbiz

#iubita #george clooney #jennifer aniston #twitter

Iubita lui George Clooney o jigneste pe Jennifer Aniston pe Twitter

Prea mult Twitter poate dauna grav sanatatii. Asta a patit si prietena italiana a lui George Clooney care s-a apucat sa comenteze pe Twitter ca Jennifer Aniston arata ca rocker-ul Iggy Pop , evident o comparatie deloc pozitiva, scrie aceshowbiz.com.

elisabetta canalis, iubita italiana a lui Clooney, probabil nu prea are habar cum se foloseste Twitter-ul, asa cum nu prea are habar nici de engleza, caci altfel nu se explica gafa de proportii pe care a comis-o recent fata de Jennifer Aniston.

Se pare ca totul a pornit de la un mesaj pe Twitter, lansat de unul dintre prietenii lui Canalis, si in care autorul scria ca aparitia lui Iggy Pop pe coperta revistei Rolling Stone seamana cu Jennifer Aniston. Elisabetta Canalis a considerat gluma atat de buna incat i-a dat un “retweet”, facand postul vizibil si pentru prietenii din lista ei.

Mesajul cu pricina, scris in italiana, suna cam asa: “Rasfoiesc din nou Rolling Stone. Iggy Pop pe coperta seamana cu Jennifer Aniston”.  

De cand a gafat cu Twitter-ul, Canalis a tot incercat sa-si explice greseala: “Tocmai am citit pe Google ca am dat pe Twitter ceva urat despre J Aniston. Sa fie clar, este o minciuna , nu as face niciodata asa ceva”, a explicat iubita lui Clooney. Aceasta a recunoscut insa ca nu prea stie cum se foloseste Twitter-ul: “Eram la inceput, nu am stiut ce inseamna retweet”, s-a scuzat Canalis.

Totusi, daca luam in considerare ca ea citeste pe Google, parca o credem pe cuvant cand sustine ca habar nu are sa foloseasca Twitter-ul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea