Showbiz

"Iron Man" - pe primul loc in preferintele romanilor

Dupa ce i-a cucerit pe americani, filmul SF Iron Man /Omul de Otel , adaptare a unei al carui personaj principal este un genial, isi continua povestea de success si in cinematografele din Romania, aflandu-se pe prima pozitie in box office-ul de weekend.

Iron Man/Omul de Otel, cu Robert Downey Jr. in rolul principal s-a clasat in topul filmelor preferate de catre romani in chiar weekend-ul lansarii, totalizand incasari de177.953 de lei.

Pe pozitia a doua s-a clasat Aurul nebunilor/ Fool's Gold, cu Kate Hudson si Matthew McConaughey in rolrurile principale, cu incasari de 110.828 de lei. Comedia romantica Desigur... poate ca.../ Definitely Maybe, despre un barbat care incearca sa-i explice fiicei sale de 11 ani cauza esecurilor sale pe plan sentimental, a obtinut incasari de 143.278 de lei, in saptamana 28 aprilie - 4 mai si se afla pe locul al treilea in box office.

Pe pozitia a patra in top s-a clasat Stapanii strazilor/ Street Kings, regizat de David Ayer, care a avut, saptamana trecuta, incasari de 122.556 de lei. In film, Keanu Reeves joaca rolul lui Tom Ludlow, un politist cu experienta care isi reface cu greu viata, dupa moartea sotiei sale. Cand isi da seama ca a luat parte la executia unui coleg politist, Ludlow ajunge sa se indoiasca de loialitatea celor din jur.

Pe locul cinci s-a clasat filmul de animatie Horton/ Horton Hears a Who, care a avut incasari de 89.355 de lei, iar pe pozitia a sasea se afla inca Supravietuitorul lui Sergiu Nicolaescu.

TrailerIron Man/Omul de Otel


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea