Showbiz

#justin theroux #iron man #blockbuster

"Iron Man 2" si-a gasit scenaristul

Reprezentantii Marvel au ales scenaristul care se va ocupa de Iron Man 2 , in persoana actorului Justin Theroux .

Regia noului Iron Man va purta tot semnatura lui Jon Favreau, iar in rolul principal al inventatorului milionar Tony Stark, va reveni Robert Downey Jr. Data de lansare nu a fost stabilita cu exactitate, dar se vehiculeaza posibilitatea unei premiere in aprilie 2010.

Justin Theroux este cunoscut pentru rolurile sale din Charlie's Angels: Full Throttle si serialul HBO Six Feet Under. Recent a semnat scenariul comediei regizate de Ben Stiller, Tropic Thunder, pe care il vom vedea si noi la sfarsitul acestei veri. In 2007, Theroux a debutat si ca regizor cu drama Dedication in care joca Mandy Moore si Billy Crudup.

Iron Man a deschis seria blockbuster -elor de succes lansate in aceasta vara, cu incasari ce depasesc jumatate de miliard de dolari la nivel mondial.

Trailer Iron Man



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea