Showbiz

#iron man #john favreau #sf

Iron Man 2 - regizat tot de Jon Favreau

Se pare ca in 2010 vom avea parte de o continuare a SF-ului de succes Iron Man, dupa ce reprezentantii Marvel au ajuns la un acord cu regizorul Jon Favreau .

Iron Man, cu Robert Downey Jr. in rolul principal a devenit foarte repede unul dintre filmele cu cele mai mari incasari din istorie, reusind sa totalizeze incasari de peste 300 de milioane de dolari. Totusi, chiar si dupa aceste rezultate, Jon Favreau declara pe pagina sa de Myspace ca studiourile nu sunt dispuse sunt sa-i incredinteze regia lui Iron Man 2 , din cauza onorariului prea mare pe care il solicita. Dar recent a fost rezolvat si acest aspect, iar noua productie ar trebui sa fie lansata pe 30 aprilie 2010.

Robert Downey Jr. va reveni in pielea inventatorului milionar Tony Stark, insa pana atunci actorul trebuie sa incheie filmarile la pelicula despre aventurile detectivului Sherlock Holmes , in care detine rolul titular.

Trailer Iron Man



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea