Showbiz

#iron man #omul de fier #iron man 2 #robert downey jr.

Iron Man 2 convertit in 3D?

Au aparut noi zvonuri legate de productia Iron Man 2 si anume ca studiourile Marvel vor sa-l readuca pe omul de otel pe marile ecrane in 3D, informeaza aceshowbiz.com.

Ain't It Cool News (AICN) a scris ca studiourile convertesc in momentul de fata un minut din Iron Man 2 in varianta 3D sub forma de demo .

"Exista deja un demo de un minut din sequel-ul filmului Iron Man care este convertit in 3D. Mi s-a spus ca acest minut este precum Kim Basinger si Mickey Rourke in 9 ½ Weeks. Adica incendiar”, a declarat Harry Knowles, editor AICN.

Harry mai precizeaza ca in timp ce demo-ul este pregatit, Marvel, Paramount si Disney "negociaza cu trei companii diferite sa vada care sunt costurile de transformare ale intregului film Iron Man 2 in 3D.

Regizorul Jon Favreau si actorul Robert Downey Jr. fac si de data aceasta echipa pentru noua productie, lor alaturandu-se actorii Don Cheadle in locul lui Terrence Howard, Scarlett Johansson in rolul lui Black Widow si Mickey Rourke in rolul lui Whiplash .

Iron Man 2 este programat sa loveasca marile ecrane din Romania pe 30 aprilie 2010. Prima parte, Iron Man (2008), a incasat aproape 590 de milioane de dolari in intreaga lume.

Urmareste trailerul filmului Iron Man:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea