Showbiz

#concerte #revenire #cristi minculescu #iris #rock

Iris - din nou pe scena

Membrii trupei Iris au anuntat luni, 13 iulie in cadrul unei conferinte de presa ca isi reiau activitatea, deocamdata cu cate un singur concert pe saptamana.
 
Este prima conferinta de presa in care a aparut si Cristi Minculescu , solistul trupei, dupa interventia chirurgicala suferita la ficat in aceasta primavara.

In ceea ce priveste concertele, ele vor debuta pe 18 iulie , la Simleul Transilvaniei. Urmeaza apoi concerte la in Targu Mures (25 iulie) si Bacau (2 august).

Concertele din aceasta vara vor fi avanpremiera si pregatirea pentru revenirea in forta care se va produce pe 8 octombrie, la Sala Polivalenta, intr-un spectacol grandios. Repetitiile in formula completa au vor incepe de miercuri, 15 iulie.

Casa de discuri Roton va reedita intreaga Iris, din 1984, de la primul album "Iris I" si pana in prezent, lansare cu al carei prilej se organizeaza si concertul din 8 octombrie de la Polivalenta.
 
Pretul unui bilet pentru concertul Iris din 8 octombrie va fi de 70 RON si vor fi puse in vanzare in aceasta saptamana la casele de bilete ale Salii Polivalente, Teatrului National, in Magazinul Muzica, in retelele Diverta si Eventim si online: www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro.
  
Iris- "Floare de Iris" (live)
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea