Showbiz

#maia morgenstern #stefan iordache #deces #ion caramitru

Ion Caramitru - "Am pierdut un prieten si o parte din suflet"

Actorul Ion Caramitru a declarat pentru newsin ca a fost prieten si coleg cu o viata intreaga si ca prin disparitia acestuia poate spune ca si-a pierdut o parte din suflet.

"Nu pot exprima in cuvinte ce a a pierdut teatrul si ", a spus Caramitru, directorul Teatrului National, unde Stefan Iordache a jucat in ultima premiera a stagiunii trecute Ecaterina cea Mare, alaturi de Maia Morgenstern.

"A jucat un rol asa cum si-a dorit, iar Teatrul National a avut de castigat sa il aiba invitat", a spus Ion Caramitru.

"Natura lui artistica, seriozitatea, profesionalismul si buna scoala pe care a facut-o, i-a determinat pe multi regizori sa se bata sa il aiba in distributie, iar el a avut prilejul sa aleaga. A fost autentic , unul dintre putinii actori care nu au facut compromisuri ", a mai spus Caramitru.

Contactata de newsin, actrita Maia Morgenstern a declarat ca o leaga si o sa o lege intotdeauna o "aleasa si calda prietenie" de Stefan Iordache, cu care a colaborat atat in film, cat si in teatru.

"Am avut posibilitatea de a fi impreuna pe scena", a amintit Maia Morgenstern. Decesul lui Stefan Iordache este "o lovitura cumplita, pentru toti actorii, pentru teatrul si filmul romanesc ", a mai spus actrita.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Ticalosii

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea