Showbiz

#mzica #pop #eurovision #junior

Ioana Bianca Anuta merge la Eurovision Junior 2009

Ioana Bianca Anuta din Slatina va reprezenta Romania la Eurovision junior 2009. Aceasta a fost aleasa dintre 14 participanti si va interpreta melodia "Ai puterea in mana ta".

Tanara a fost apreciata atat de public, cat si de juriu, astfel ca a obtinut 10 puncte din partea specialistilor si 12 puncte din partea iubitorilor de muzica.

ioana bianca anuta va intra pe 21 noiembrie in competitia Eurovision Junior care se va desfasura la Kiev.

Juriul de specialitate a fost format din: Alina Sorescu, interpreta de muzica pop si prezentatoare TV, Cristian Alivej, compozitor si textier, Avin Arabo, prezentatoare de emisiuni pentru copii, Cristina Soare, moderator TV, Mircea Dragan, compozitor si regizor muzical, Radu Ghencea, solistul formatiei Mondial si Andrei Tudor, compozitor.

Ioana a mai castigat si alte premii importante, precum locul I la Cerbul de Aur Junior si locul al II-lea la Mamaia Copiilor, ambele competitii desfasurandu-se anul acesta.

Etapa internationala a eurovision junior 2009 va avea loc pe data de 21 noiembrie, la Kiev, in Ucraina, unde vor participa 13 tari: Belgia, Suedia, Armenia, Malta, Rusia, Serbia, Georgia, Belarus, Ucraina, Macedonia, Cipru, Olanda si Romania.

Ioana Bianca Anuta - Ai puterea in mana ta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea