Showbiz

Invazie de staruri la Cannes

Anul acesta Festivalul de la Cannes , care se va desfasura intre 14-24 mai, va primi pe covorul rosu multe vedete hollywoodiene, printre care Cate Blanchett , Harrison Ford , Angelina Jolie si Brad Pitt. Miercuri dimineata, organizatorii festivalului vor anunta selectia oficiala a peliculelor participante, precum si principalele evenimente ce vor avea loc pe parcursul celor zece zile.

Unul dintre cele mai asteptate momente ale festivalului de pe Croazeta este, cu siguranta, avanpremiera mondiala a ultimei parti din seria Indiana Jones , , iar Jeanne Moreau va primi premiul pentru intreaga cariera. Va fi proiectat si un documentar dedicat lui Roman Polanski, iar regizorul Quentin Tarantino a fost ales sa tina un masterclass de regie in cadrul programului “Cinema Lesson”.

Pe 22 mai, Sharon Stone si Madonna vor fi gazdele galei amfAR, organizata pentru strangerea de fonduri destinate combaterii SIDA, care are loc in fiecare an, inainte de decernarea premiilor festivalului de la Cannes. Juriul celei de-a 61a editii a celebrului festival va fi prezidat de actorul american Sean Penn.

Trailer Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea