Showbiz

#alte-genuri #pop #andra #catalin maruta #monden #copii #sarcina #muzica #disc de platina #vis de iarna

Intrebare aMaruta: Andra, esti insarcinata?

 
Invitata ieri seara in emisiunea sotului ei, Catalin Maruta , Andra a infirmat zvonurile legate de o posibila sarcina. Pentru ca nu face diferetente intre invitati, Maruta a intampinat-o pe aceasta in stilul caracteristic cu o intrebare aMaruta: „Esti insarcinata?”

Indragita vedeta nu s-a pierdut cu firea si a raspuns ca nu este insarcinata, ci pur si simplu s-a ingrasat cateva kilograme, sustinand cu tarie ca "Bine-i fata maritata!”.

Aceasta a tinut insa sa precizeze ca vrea sa aiba multi copii pe viitor, cam cat poate duce Maruta: „Cat se poate de multi, cat poate el (Catalin Maruta)...cat poate el, atata facem!”.

In cadrul aceleiasi editii, Andra a fost recompensata cu Discul de Platina pentru vanzarile record obtinute de pe urma albumului „ Vis de Iarna ”. Premiul a fost inmanat de Casa de Discuri MediaPro Music, cel care a si scos pe piata materialul discografic, in noiembrie 2007.

Emotionata si incantata ca la ea Mosul a venit mai devreme, cantareata a dedicat acest premiu familiei sale, sotului Catalin, casei de discuri Media Pro Music si nu in ultimul rand, publicului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea