Showbiz

#umanitar #concert #deepcentral #inna

Inna si Deepcentral sustin un concert umanitar

Artistii romani isi unesc din nou fortele in scopuri umanitare. Inna, Play & Win, Deepcentral, Neylini , Sophia vor sustine un concert umanitar azi, de la ora 17.00, la Sala Tineretului din Braila.

Concertul isi propune sa stranga fonduri care-l vor ajuta pe Eugen, un tanar de 27 de ani, care sufera de atrofie musculara spinala Kugelberg-Welander. Boala atrofiaza muschii, in timp ajungandu-se la imobilizare la pat, apoi la atrofierea muschiului inimii, ducand inevitabil la deces.

“In urma cu aproape doi ani a aflat ca exista o speranta pentru el: un transplant de celule stem . Ajutat de familie, de prieteni si de alti oameni de bine, a reusit sa stranga suma necesara pentru o prima operatie. Asa ca in luna aprilie a acestui an a ajuns in China – una dintre putinele tari unde se fac asemenea operatii. Doar ca dupa 8, maxim 10 luni, este nevoie de o a doua interventie chirurgicala , de un nou transplant. Iar suma este uriasa pentru posibilitatile lui: 24.000 de dolari”, au declarat cei de la Play and Win.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea