Showbiz

#dance #electro #inna #nominalizari #premii #radio romania actualitati

Inna se bate cu Stefan Banica si Holograf la Premiile Radio Romania Actualitati

Inna a fost nominalizata alaturi de Stefan Banica, Cristi Minculescu si Holograf la categoria “ Artistul anului ” in cadrul celei cea de-a opta editii a Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, programata sa aiba loc pe 14 martie, la Sala Radio din Bucuresti.
 
De altfel, Inna a mai fost nominalizata la inca doua categorii: " Cel mai bun cantec pop-dance" ("Amazing") si "Cel mai bun artist pop-dance".
 
Gala Premiilor Muzicale radio romania actualitati este un eveniment deja consacrat, care se desfasoara la inceputul fiecarui an si in cadrul caruia se acorda premii pentru performantele din anul precedent din muzica romaneasca pop, dance, folk si pop-rock, in special pieselor difuzate la principalul post public de radio.
 
Urmareste mai jos videoclipul piesei "Amazing", melodie cu care Inna este nominalizata la categoria "Cel mai bun cantec pop dance":
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea