Showbiz

#craciun #stefan hrusca #merry christmas #melodie #inna #lansare #colinde #alte-genuri

Inna, la concurenta cu Stefan Hrusca (AUDIO)

Inna este hotarata sa le fure painea de la gura artistilor romani specializati in colinde. Astfel, Stefan Hrusca si Fuego s-au mai ales cu inca un concurent, in persona Innei, artista care si-a postat pe 3 decembrie pe Youtube melodia “ Merry Christmas ”, o piesa care a fost accesata pana acum de peste 67.000 de ori.
 
“Merry Christmas” este o melodie care nu are absolut nicio legatura cu melodiile de club lansate de Inna pana acum (“Hot”, “Love”, “Amazing”), aducand mai degraba cu celebra “All I Want For christmas Is You” a lui Mariah Carey.
 
In weekend-ul care tocmai s-a incheiat, Inna a concertat pentru prima oara in Dubai. Artista a sustinut un concert pe 5 decembrie in Burj Al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume.
 
Multasteptatul album de debut al Innei, programat initial sa apara in toamna lui 2009, urmeaza sa fie lansat la inceputul lui 2010. TOT pentru 2010 Inna se pregateste sa lanseze un nou single.
 
Asculta mai jos "Happy Christmas", primul colind lansat de Inna:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea