Showbiz

#dance #electro #inna #premii #cursa #best european act #2009

Inna a iesit din cursa pentru MTV Europe Music Awards

Inna, cantareata cunoscuta pentru hituri precum “Hot” si “Amazing”, a pierdut batalia pentru categoria Best European Act, din cadrul mtv europe music awards 2009.
 
Din cei 17 castigatori regionali, in cursa au mai ramas doar 5 concurenti, printre care si Dima Bilan, reprezentantul Rusiei, cel care a castigat editia din 2008 a concursului Eurovision. Alaturi de Dima Bilan se mai lupta pentru Best European Act: Lost (Italia), Doda (Polonia), maNga (Turcia) si Deep Insight (Finlanda).

Cine va castiga best european act vom afla pe 5 noiembrie, in cadrul ceremoniei MTV europe music awards ce se va desfasura la Berlin. Gazdele din acest an ale evenimentului vor fi Katy Perry si pete wentz. Pe scena de la Berlin urmeaza sa cante: Leona Lewis, Shakira, Tokio Hotel, Green Day, Foo Fighters, Jay-Z si U2.
 
Prima editie a MTV Europe Music Awards a avut loc in urma cu 25 de ani. Competitia se desfasoara anual, castigatorii premiilor fiind votati direct de telespectatorii MTV.

Urmareste mai jos videoclipul piesei “Hot”, single-ul cu care Inna a cucerit piata muzicala romaneasca:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea