Showbiz

"Indiana Jones 4" - plin de greseli

Cea de-a patra parte a francizei Jones , care a avut premiera saptamana trecuta, a devenit filmul cu cele mai multe lansat pe marile ecrane in 2008. Cinefilii au descoperit in blockbuster -ul lui Steven Spielberg nu mai putin de 40 greseli .

Vizitatorii site-ul specializat in detectarea gafelor din filme, MovieMistakes.com au gasit in Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull o serie de neconcordante istorice si greseli de continuitate intre cadrele filmului: steagul american apare in cateva cadre cu mai putine stele decat ar fi trebuit sa aiba sau camasa lui Indiana Jones, care apare in diferite pozitii in cadrul aceleiasi scene.  

Jon Sandys, patronul site-ului unde cinefilii isi posteaza descoperirile a declarat ca nu este surprins ca noul Indiana Jones are atatea greseli. Orice film a carui actiune se petrece cu cativa ani in urma este expus riscului de a prezenta neconcordante cu realitatea din acel timp", a spus Sandys. "In plus, blockbusterele cu multi fani vor fi intotdeuna analizate atent de cinefili", a adaugat Sandys.

Cel de-al doilea film al anului 2008 prezent in topul gafelor made in Hollywood, este SF-ul Iron Man, care are doar 15 greseli.

Trailer Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea