Showbiz

#regizor #x-men:first class #matthew vaughn #inception

Inception i-a dat batai de cap regizorului lui X-Men 4, Matthew Vaughn

Matthew Vaughn , regizorul lui X-Men: First Class , a dezvaluit recent ca Inception l-a incantat, dar i-a si dat o gramada de batai de cap si asta nu pentru ca nu a inteles filmul.

Stand de vorba cu un reporter de la Los Angeles Times, Vaughn a marturisit ca secventa de lupta in vis (cea care se petrece pe un corrdor in miscare) din Inception este foarte asemanatoare cu o scena din noul X-Men: First Class, asa ca a fost nevoit sa elimine cadrele din filmul sau.

“Am vazut Inception si mi-a placut la nebunie. Dar am ramas dezamagit cand am vazut ca unele dintre secvente semanau cu ceea ce vroiam noi sa facem. Asa ca am avut de ales: fie le lasam si in filmul nostru, riscand sa dam impresia ca am copiat, fie le schimbam. Am rupt vreo 12 pagini din scenariu si am distrus si storyboard-urile pentru ele”, a spus Vaughn.

First Class vine cu ceva nou, ne avertizeaza Matthew Vaughn, si asta pentru ca ideea lui Bryan Singer ii plaseaza pe mutanti intr-un context istoric.

“Povestea pe care a conceput-o Bryan Singer este foarte, foarte inteligenta. Este foarte interesant sa vezi cum a integrat personajele in epoca in care are loc actiunea. Nu vreau sa dau detalii, dar personajele sunt implicate in istoria recenta si in evenimentele care se petrec acum in lume”, a dezvaluit Vaughn.

Filmarile la X-Men: First Class vor incepe in aceasta luna la Londra. Pana acum si-au confirmat prezenta mai multi actori: James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon, Nicholas Hoult, Alice Eve si Jennifer Lawrence.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea