Showbiz

#anonimul #cinema #film #fastival #delta_dunarii

Incepe Festivalul de Film Independent Anonimul

Editia a VI-a a Festivalului International de film Independent Anonimul se va desfasura intre 10 si 16 august 2009 in Delta Dunarii, la Sf. Gheorghe.

Festivalul isi pastreaza si in 2009 atat structura sa competitionala cu lungmetraj, scurtmetraj fictiune si scurtmetraj animatie, cat si programul Eco Docs, initiat in 2007, in cadrul caruia se vor prezenta productii recente despre problemele globale cu care se confrunta astazi omenirea.

Marele Premiu in valoare de 3.000 USD va fi acordat exclusiv pe baza voturilor exprimate de publicul prezent la Anonimul. Pentru acest premiu vor concura 7 lungmetraje, selectionate de Ludmila Cvikova, unul dintre selectorii Festivalului de Film de la Rotterdam.

Competitia de scurtmetraj cuprinde 24 de scurtmetraje de fictiune si 18 scurtmetraje de animatie care concureaza pentru: Premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj de fictiune, Premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie si Premiul Ovidiu Bose Pastina pentru scurtmetraj acordat de Fundatia Anonimul. Fiecare din cele trei premii are o valoare de 1.000 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea