Showbiz

#incaltaminte #lady gaga #penis #pantofi #toc #american idol

Incaltaminte-soc a la Lady Gaga: pantofi cu tocuri in forma de penis

Lady Gaga socheaza inca o data. Artista i-a lasat cu gura cascata pe producatorii emisiunii-concurs "American  Idol", dupa ce a aparut pe platoul de filmare, incaltata cu pantofi cu tocuri care aveau forma unor penisuri de plastic.

Dat fiind ca era vorba despre o editie speciala , care nu era transmisa in direct, editorii au reusit sa remedieze la montaj aceasta problema. Astfel, de fiecare data cand tocurile buclucase apareau in imagine, ei le acopereau cu un logo al emisiunii “ American Idol ”.

“ Pantofii porno” au fost cumparati de Lady Gaga din magazinele brandului britanic Void of Course , scrie tmz.com.

In alta ordine de idei, Lady Gaga are toate sansele sa apara in viitorul film al faimosului cineast Quentin Tarantino

Potrivit informatiilor aparute in Daily Mirror, regizorul lui Pulp Fiction doreste cu orice pret sa se intalneasca cu Gaga la Festivalul de Film de la Cannes .  "Nu este un secret ca Tarantino o vrea pe Gaga pentru un rol intr-unul din viitoarele sale filme.  Amandoi sunt la Cannes, iar el este gata sa-si etaleze cartea de vizita", a declarat o sursa pentru publicatia britanica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea