Showbiz

#cocaina #droguri #amy winehouse #ecstasy # moarte amy winehouse

Inainte de a muri, Amy Winehouse a cumparat ecstasy, cocaina si ketamina

Amy Winhouse ar fi cumparat cu o noapte inainte de a deceta un cocktail de droguri, printre care cocaina, ecstasy si ketamina., potrivit presei britanice. Cantareata ar fi fost vazuta cumparand droguri de la un dealer din Camden ,vineri, in jurul orei 10:30.

Cauza exacta a mortii cantaretei nu a fost inca stabilita de politie, insa tabloidele spun ca Amy ar fi decedat in urma unei combinatii de droguri si alcool . Si apropiatii vedetei spun ca ei cred ca aceasta a murit in urma unei combinatii intre o pilula ecstasy "proasta" si o cantitate mare de alcool.

"A fost o supradoza de ecstasy. Putea priza cocaina fara incetare. Dar asta a fost, fara indoiala, o pilula foarte proasta", a precizat un prieten pentru Sunday Mirror, potrivit realitatea.net.

Cantareata a fost gasita moarta, sambata, in aparatamentul sau din Londra. Luni se va stabili data la care autoritatile vor realiza examenul medico-legal asupra corpului lui Amy Winehouse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea