Showbiz

#dance #deepcentral #numarul 1 #romania #in love

"In Love" (Deepcentral) - cea mai difuzata piesa in Romania (VIDEO)

Hitul "In Love" al baietilor de la este in Romania, atat pe radio cat si pe canalele de televiziune de specialitate conform Nielsen Music Control (soft de a difuzarilor radio si TV).

De un real succes se bucura si videoclipul piesei, care a adunat peste 500.000 de vizualizari pe canalul oficial Universal Music Romania de pe Youtube.

Dupa ce de curand s-a intors dintr-un turneu in Rusia, Deepcentral se pregateste pentru alte concerte peste hotare. Astfel, baietii urmeaza sa sustina concerte in Polonia, Cehia si Grecia.

Vesti nu tocmai bune avem din partea lui , unul dintre membrii grupului. In prima editie din acest sezon a emisiunii-concurs "Dansez pentru tine", Doru Todorut si Emanuela Oprisan, partenera sa, nu au reusit sa impresioneze, perechea fiind nevoita sa se lupte in aceasta saptamana cu Dragos Bucurenci si Elena Geru, pentru a evita eliminarea din concurs.

Deepcentral - "In Love"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea