Showbiz

#restul e tacere #nae caranfil #marius florea vizante

In culise la "Restul e tacere"

Weekendu-ul trecut s-a lansat, in sfarsit, in cinematografele noastre, ultimul si cel mai asteptat film al regizorului Nae Caranfil, Restul e tacere. Dupa aproape un an de asteptare (pelicula a rulat in premiera in Romania in iunie 2007 in cadrul TIFF) a celui mai scump si mai hollywoodian film de dupa 1989, am putut vedea si noi cum visul unui tanar cineaste devine realitate la inceput de secol 20.

La premiera de saptamana trecuta, am aflat insa si povesti interesante din spatele camerei de filmat, cum ar fi cea a transformarii actorilor Marius Florea Vizante si Ovidiu Niculescu in cele doua personaje principale din film, tanarul Grigore Ursache (Grig) si bogatasul Leon Negrescu.

Cei doi protagonisti au suferit modificari de imagine pentru a intra in pielea personajelor: in timp ce Marius Florea Vizante a fost intinerit pentru a se protrivi cat mai bine unui june de 19 ani, actorul Ovidiu Niculescu a suportat un machiaj care l-a imbatranit cu vreo 20 de ani, asta ca sa nu mai pomenim de cele 20 de kilograme (cam atat a trebuit sa se ingrase pentru rol), pentru a fi cat mai credibil in "pantofii" bogatasului Leon Negrescu.

Ambii actori au conchis insa, ca Restul e tacere a fost o experienta minunata, rarisima si hollywoodiana. Asa credem si noi dupa ce am vazut ce a facut dl. Caranfil din Independenta Romaniei Nu ratati Restul e tacere, it’s a must !


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea