Showbiz

#rock #iggy pop #the stooges #ron asheton #muzica #b`estfest #deces #anulare #concert #vara 2009

Iggy Pop nu va mai concerta la B'Estfest

Iggy Pop si ceilalti membri The Stooges si-au anulat concertele programate pentru vara lui 2009, printre care si cel de la Bucuresti, din cadrul celei de-a 3-a editii a B`Estfest-ului. Motivul a fost tragica pierdere a lui Ron Asheton ( foto ), membru al formatiei.

Chitaristul Ron Asheton a decedat la inceputul acestui an, corpul neinsufletit fiind descoperit de catre politisti, pe 6 ianuarie, in apartamentul sau din Ann Arbor. Asheton a fost membru fondator al trupei The Stooges, alaturi de Iggy Pop, fratele sau Scott Asheton si Dave Alexander.

„Hotararea trupei este una fireasca dupa aceasta nefericita intamplare si suntem siguri ca fanii din Romania vor intelege decizia lor. Gandurile si regretele noastre, alaturi de cele ale fanilor, se indreapta spre familia si prietenii artistului in aceste momente de suferinta” a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic, organizatorul B`Esfest.

„Detalii despre noile confirmari pe afisul festivalului urmeaza a fi facute publice pe parcursul urmatoarelor saptamani”, a completat aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea