Showbiz

#film #romania #ice age #dawn of dinosaurs #numarul 1 #incasari #1 milion dolari #box office

Ice Age 3 nu se desparte de locul 1 in box office-ul romanesc

Pelicula de animatie “ : ” s-a indragostit de locul 1. Noua productie a studiourilor 20th Century Fox este pentru a 2-a saptamana consecutiv number one in box office -ul romanesc, fiind vizionata in weekend-ul trecut de 42.000 de spectatori .
 
In cele aproape 2 saptamani de prezenta pe marile ecrane din Romania, noul Ice Age a vandut 158.279 de bilete si a strans 3.298.472 de spectatori. Incasarile doar pentru Romania se ridica la peste 1 milion de dolari .

Pe cea de-a 2-a pozitie a box office-ului autohton ne intalnim cu The Hangover, o comedie la care s-au vandut 6.735 de bilete. In cele 5 saptamani de la lansarea in Romania, pelicula The Hangover a fost vazuta de 71.794 de spectatori.

Locul al 3-lea este ocupat de Miley Cyrus si mult asteptatul Hannah Montana: The Movie. Filmul a intrat direct pe locul 3 si avut incasari de 80.399 lei, fiind vizionat de 5.271 de spectatori.
 
Urmareste trailerul filmului Ice Age: Dawn of Dinosaurs:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea