Showbiz

#ian mckellen #the hobbit #guillermo del toro #peter jackson #trilogie #lord of the rings

Ian McKellen se intoarce la Gandalf in "The Hobbit"

Actorul britanic Sir Ian McKellen isi va relua rolul vrajitorului Gandalf in filmul fantasy The Hobbit , in regia lui Guillermo del Toro, informeaza femalefirst.co.uk

In varsta de 69 de ani, McKellen, care l-a interpretat cu success pe vrajitorul alb din Lord of the Rings, a confirmat ca va reveni si in The Hobbit , film a carui actiune are loc inainte de evenimentele din trilogia regizata de Peter Jackson. "Nu am semnat inca un contract, dar producatorii doresc ca eu sa-l joc pe Gandalf din nou, asa ca voi reveni. Ma bucur ca voi relua acest rol, desi productia propriu-zisa nu va incepe mai devreme de 2010”, a spus McKellen.

Actorul este foarte incantat de proiectul The Hobbit, chiar daca nu va mai lucra cu Peter Jackson, acesta fiind doar unul dintre producatorii executivi ai peliculei. "Cred ca Guillermo este cel mai potrivit inlocuitor pentru Peter Jackson , pentru ca adora trilogia originala si stie ce vrea sa faca”, a mai adaugat actorul.

Despre productia lui The Hobbit, Ian McKellen a mai dezvaluit: "Cred ca va arata cel putin la fel de bine ca lord of the rings, pentru ca va lucra aceeasi echipa, au fost contractati aceeasi designeri, Andy Serkis va juca si el in film, deci e ca o reuniune de familie”, a glumit englezul.

Se preconizeaza ca The Hobbit va fi lansat pee crane tocmai in decembrie 2011.

Trailer Lord of the Rings: The Return of the King


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea