Showbiz

#album #single #muzica #videoclip #nicole #pussycat dolls #dance #pop

"I Hate This Part", noul videoclip Pussycat Dolls

Fetele de la Pussycat Dolls au filmat un nou videoclip ce se intituleaza „ I Hate This Part ”. „Pisicutele” au recurs la acest gest, desi ultimul clip facut, „Whatcha Think About That”, nu a fost lansat inca.

Noul material marca Pussycat Dolls a fost turnat pe 28 septembrie, intr-o zona desertica. Clipul le prezinta pe Nicole si restul fetelor la fel de provocatoare ca intotdeauna. Acestea poarta niste tinute sexi, desprinse din Vestul Salbatic.

A fost deja postat pe internet un trailer cu imagini de la inregistrarea videoclipului, in care Nicole precizeaza ca single-ul I Hate This Part” este una din melodiile ei preferate.

Inca nu se stie care dintre cele 2 materiale – „I Hate This Part” sau „Whatcha Think About That” va fi lansat primul, dar vom afla in curand. Un lucru e cert insa, ambele melodii sunt incluse pe cel mai nou album Pussycat Dolls, intitulat „ Doll Domination ”, lansat luna trecuta.

The Pussycat Dolls a fost infiintata ca trupa de dans in anul 1995 de catre coregrafa Robin Antin, pentru ca in anul 2003 sa fie re-orientata spre o cariera muzicala. Trupa a luat nastere intr-un mic studio de dans in garajul din LA al actritei Christina Applegate , colega de camera a lui Robin Antin.

Dupa primul single, lansat in anul 2004, cele 6 componente ale trupei au fost de neoprit in ascensiunea lor fulminanta. Cu LP-ul de debut, PCD, lansat de A&M Records in septembrie 2005, Pussycat Dolls au inregistrat un success remarcabil. Hit-uri precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Buttons", "I Don't Need A Man", and "Wait A Minute" au facut inconjurul clasamentelor internationale, aducandu-le cantaretelor numeroase premii Grammy, Billboard si MTV.

Componenta actuala a trupei o include pe fosta castigatoare a concursului Popstars - Nicole Scherzinger, care a mai avut un album care a ajuns in Top Ten in timp ce facea parte din trupa Eden's Crush, pe Jessica Sutta, fost leader al trupei de dans Miami Heat, pe Carmit Bachar, fata " la Vida Loca " din turneul international al lui Rick Martin, pe Ashley Roberts and Kimberly Wyatt, doua dintre cele mai talentate tinere dansatoare din Hollywood, pe Melody Thornton, o solista remarcabila, si pe Asia Nitgollano, venita in trupa in urma castigarii competitiei The Search For The Next Doll.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea