Showbiz

#bataie #lupte #film #hulk hogan

Hulk Hogan prefera sa isi omoare sotia decat sa divorteze

Hulk Hogan , actorul care a devenit faimos datorita filmelor "cu bataie" a declarat, recent, ca prefera sa ii taie gatul propriei sotii decat sa intenteze divotul.

Fostul practicant de lupte in arena a declarat pentru mirror.co.uk ca este mult mai usor sa omori pe cineva decat sa ai experienta unui divort chinuitor si umilitor.

Problemele in casnicie ale actorului au inceput acum doi ani cand sotia sa l-a inselat cu un barbat mult mai tanar decat ea. In urma divortului, din cauza ca Hulk Hogan nu a ajuns la un consesns cu nevasta adultera in privinta impartirii averii, cei doi au fost nevoiti sa imparta in continuare aceeasi casa.

In prezent, protagonistul din Mos Craciun cu muschi s-a mutat impreuna cu fiica sa si au inceput un proiect care include un reality show.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea