Showbiz

#familie #anglia #house #hugh laurie

Hugh Laurie isi aduce familia langa el

Succesul profesional nu are nici o valoare daca nu poti sa te bucuri de el impreuna cu cei dragi. Astfel crede si actorul britanic , implinit in cariera, dar de multe ori fiindca e departe de sotie si copii.

Acum, totul pare sa se schimbe in bine pentru star, fiindca familia sa urmeaza sa locuiasca alaturi de el, in Los Angeles.

" Hugh si sotia sa isi muta copiii in L.A. deoarece el va avea o cariera aici cat timp va dori. E un actor minunat si talentat", a dezvaluit purtatorul de cuvant al vedetei.

Hugh Laurie nu a vrut sa ia aceasta decizie pana acum, de teama de a nu-si dezradacina familia, care locuieste in Anglia. Actorul era convins ca mutarea in SUA si intreruperea scolii odraslelor sale vor atrage dupa sine anularea serialului Doctor House.

Citeste continuarea articolului pe site-ul Antena3

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Street Kings, cu Hugh Laurie si Keanu Reeves

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea