Showbiz

#documentar #actor #hollywood #film #hugh jackman

Hugh Jackman regizeaza documentare

s-a transformat in reporter de teren pentru a face un documentar ce trateaza problema contrabandei, anunta femalefirst.co.uk.

Actorul australian a fost vazut in New York, mergand din in cu un micronfon si o camera de luat vederi dupa el. Acesta a luat interviuri vanzatorilor, intrebandu-i despre bunurile provenite din tarile dezvoltate. Prin asta, Hugh Jackman incearca sa avertizeze lumea de pericolul contrabandei si facilitatea pe care o ofera aceasta intreprinzatorilor iliciti de a se dezvolta.

Potrivit HelloMagazine.com, Jackman spera sa afle raspunsurile la intrebari de genul: „Cum de la fiecare 3 secunde in lume un copil moare din cauza saraciei extreme?”.

In alta ordine de idei, anul acesta a fost unul de succes pentru Hugh Jackman. Acesta a fost la inceputul anului gazda premiilor Oscar, iar noul sau film, X-Men Origins: Wolverine a dat lovitura in box-office.

Urmareste trailer-ul filmului X-Men Origins: Wolverine:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea